Toen ik begon deze blog in 2007, het enige wat ik wist over hen was dat ze leuk waren, dat de beste manier om ze op was op de hielen van de schoen (en dus op de hiel) en dat ze eruit zagen alsof ze waren gemaakt voor het lopen (en dus te worden gedragen door mensen die konden lopen). Dus het idee was geboren. Het was niet lang daarna begon ik te schrijven over de nieuwe trends van de dag - de boot trend, de booties, de lace-ups, de hiel flap, en nog veel meer - en het idee voor deze blog groeide ook.

Vandaag willen we een aantal dingen die we hebben geleerd langs de weg met u te delen. We willen je aanmoedigen om te kijken en te kopen wat je gelukkig en comfortabel maakt, omdat we hebben gemerkt dat sommigen van jullie echt van de manier waarop je ze draagt. We hebben geleerd dat voor elke nieuwe trend die we zien, er een reden is voor degenen die die trend doen.

Mijn vader zei altijd tegen me: "Het is beter om een goede man te zijn dan een slechte" en hij had gelijk. Nu wil ik mannen inspireren en aanmoedigen om over hun "me-too" houding heen te komen, het initiatief te nemen en verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen welzijn. Om van hun eigenwaarde te houden en van hun medemens te houden. Het doel is om te inspireren, aan te moedigen en om meer mannen te inspireren om dat te doen. Dus ik ben hier om mijn passie en passie voor dameslaarzen met je te delen.

Hoe weten we dan dat we goed genoeg zijn om te gaan met de mannen van de wereld? De eerste stap is om te weten dat we zijn. Een man kan niet goed genoeg zijn om de grootste kampioen ter wereld te zijn, als we ons niet meten. Mannen zullen nooit winnen. Niemand heeft dat gedaan in de geschiedenis. En dus moeten we ons bewijzen met een glimlach op ons gezicht. We moeten er het beste van maken.

Mijn Ebook, dat "The Best Shoes in Amsterdam" heet, zal beschikbaar zijn op alle platformen (Kindle, Nook, etc.), zodra ik de tijd heb om te schrijven en ervoor te zorgen dat de inhoud up-to-date is.

Voor degenen onder u die geïnteresseerd zijn om te zien wat deze blog is alles over, of die gewoon willen een kijkje nemen op mijn foto's, heb ik een video op mijn kanaal. De video is hier beschikbaar. Als u mij wilt helpen om mijn bloggen te ondersteunen, voel je vrij om het boek te kopen en volg me op mijn sociale netwerken. En ik hoop dat je genoten hebt van dit bericht. PS. Als u in Amsterdam en geïnteresseerd in mijn blog, u gebruik maken van deze coupon code om een aantal freebies te krijgen: 45 (EUR 35) E-Mail: [email protected] of klik op de bovenstaande link (of de coupon code knop) en stuur me een e-mail om me te laten weten.

Mijn jeugd

Toen ik klaar was met school, was ik echt op zoek naar iets te maken met mijn tijd. Ik besloot om te schrijven over laarzen, want ik hou van hen, ik denk dat de geschiedenis, cultuur en de aantrekkingskracht van dit schoeisel maken ze een van de meest populaire stijl in de wereld.

Toen ik begon te schrijven over laarzen, ik dacht dat het zou een grappig en educatief artikel over de geschiedenis en cultuur van laarzen, en hoe ze zijn gebruikt door veel verschillende culturen in hun tijd. Echter, het bleek al snel dat ik niet echt veel te zeggen over het onderwerp van laarzen, dus heb ik besloten om een beetje over te schrijven zelf. Het enige dat eruit kwam was dat het leuk was om te schrijven, en dat ik echt genoten van het schrijven.

Ik schrijf nog steeds graag over laarzen, ook al ben ik geen grote fan. Een van mijn favoriete berichten die ik heb geschreven was op "Dating in een Land of Bootes".

Op sociale media vind je me op Facebook en Instagram. Als je me kent, zul je genieten van de dingen die ik post! In de toekomst zou ik ook een blog over sneakers (zoals de HOOF een) kunnen schrijven.

Dus waarom ben ik de laatste man om commentaar te leveren op de 'Kicks' schoenen en niet anderen? Nou, omdat ik net ben gevraagd om deze blog te schrijven. Waarom denk je dat dat is? Want, weet je, ik zou een sukkel zijn en je vertellen wat niet cool is aan de laarzen. Nou, niet helemaal. Omdat ze een paar sneakers (een mooie laars) en ze maken deel uit van een lange geschiedenis van kicks van Adidas. Je moet de geschiedenis achter die kicks kennen, als je ervan wilt genieten. De geschiedenis is terug te voeren op de jaren 1970, toen een schoenenbedrijf genaamd Adidas was op zoek naar een naam voor zijn kicks. Adidas wilde een naam die niet al te generiek zou zijn en ook een naam die een sterke impact zou hebben op het imago van de schoen.